Bella Vita is een zorgboerderij gestart in februari  2013 in directe samenwerking met stichting Maasduinen. Gelegen in het agrarisch gebied aan de verbindingsweg tussen Rijen en Dongen is de boerderij van Ad en Jozé van Loon uniek gelegen in een prachtig groene omgeving. In de rust van het platteland is een ruim aanbod van agrarische activiteiten terug te vinden met dieren, een vijver, een flinke moestuin met kas en fruitbomen. De boerderij biedt plaats aan maximaal 16 gasten per dag.

Het plezier wat Ad en Jozé beleven aan het wonen op een boerderij in een landelijk groene omgeving willen zij graag delen met anderen die dat ook zo voelen of zij die gewoon graag buiten zijn of wat extra ruimte nodig hebben één zijn met de natuur en binnen het agrarische leven, het buiten bezig zijn in de moestuin of met de dieren. Hierbij staat de positieve beleving voorop en niet de productie.

Op de locatie is al jaren een kinderdagverblijf gevestigd genaamd Zolderkids. Zolderkids biedt plaats aan 16 kinderen van 0 tot 4 jaar. Ook deze groep beleeft veel plezier aan het buiten zijn.

De zorgboerderij en het kinderdagverblijf, die gescheiden opereren, hebben een positieve uitwerking op elkaar.